Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Kimberley

Billiga flyg till Kimberley, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kimberley.

Om du funderar på att resa till Kimberley, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kimberley.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till IstanbulFlyg till Berlin,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kimberley - Kapstaden,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Kimberley

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Kimberley, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Kimberley snabbare.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Kimberley under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Kimberley och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du letar efter en flygresa till Kimberley och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kimberley kommer att visas på direkten.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kimberley

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 34,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 7,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 275,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 481,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kimberley