Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Kisumu

Billiga flyg till Kisumu, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kisumu.

Om du funderar på att resa till Kisumu, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kisumu.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Palma Mallorca,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kisumu - Nairobi,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Kisumu

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Kisumu på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du letar efter en flygresa till Kisumu och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kisumu kommer att visas på direkten.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kisumu från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Kisumu men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Kisumu är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kisumu

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 20,00 kr
Mål på McDonald's 40,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 199,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 24,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 120,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 159,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 184,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kisumu

  • Flyg Nairobi - Kisumu

    Avresa den den 9 april 2018 och retur den den 11 april 2018

    från 688 kr
    för 1dgr sedan