Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt Bravofly Behöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807 Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Calcutta

Billiga flyg till Calcutta, de bästa sista minuten-erbjudandena till Calcutta.

Om du funderar på att resa till Calcutta, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Calcutta.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till Ängelholm/HelsingborgFlyg till Gdansk,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Calcutta med Airasia ,till Calcutta med Emirates , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Calcutta - Port BlairCalcutta - BangkokCalcutta - Delhi,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Calcutta

Flyg till Calcutta

Genom att boka en flygresa till Calcutta med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Calcutta, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Calcutta. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Calcutta bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Calcutta, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Flyg till Calcutta i april

2019-04-08 - 2019-04-14 2019-04-15 - 2019-04-21 2019-04-22 - 2019-04-28
från 5 058 kr
för 7dgr sedan
från 6 244 kr
för 7dgr sedan
från 4 154 kr
för 9dgr sedan

Levnadskostnader i Calcutta

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 14,00 kr
Mål på McDonald's 40,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 39,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 313,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 317,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 509,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Calcutta

Lågprisflyg från utanför Sverige till Calcutta