Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Kongo

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Kongo , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Kongo . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Kongo . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.

Att hitta en flygresa till Kongo är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Kongo .

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Kongo , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Kongo

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Brazzaville

    Avresa den den 11 mars 2018 och retur den den 18 mars 2018

    från 7 080 kr
    för 9dgr sedan

Levnadskostnader i Kongo

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 39,00 kr
Mål på McDonald's 101,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 727,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 525,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 456,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 052,00 kr