Behöver du hjälp?

Flyg Korea

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Korea , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

För att leta efter din flygresa till Korea , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Korea . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Korea som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Korea .


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Korea

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Korea

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 18,00 kr
Kaffe med mjölk 36,00 kr
Mål på McDonald's 48,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 438,00 kr
Enkelbiljett 10,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 26,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 386,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 531,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 20 912,00 kr