Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kosice

Billiga flyg till Kosice, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kosice.

Om du funderar på att resa till Kosice, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kosice.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till OsloFlyg till Barcelona,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kosice med Wizzair ,till Kosice med Austrian , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kosice - KöpenhamnKosice - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kosice

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kosice från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du letar efter en flygresa till Kosice och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Kosice kommer att visas på direkten.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Kosice på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Gör Bravofly till din partner fòr dina flygresor, garantin från Europas ledande aktör inom branchen är inte att förakta när du bokar online.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Kosice men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Kosice är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kosice

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 50,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 199,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 30,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 338,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 625,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 7 035,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kosice

  • Flyg Stockholm - Kosice

    Avresa den den 21 februari 2018 och retur den den 26 februari 2018

    från 1 554 kr
    för 13tim. sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kosice

Topp flygbolag