Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Kota Kinabalu

Billiga flyg till Kota Kinabalu, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kota Kinabalu.

Om du funderar på att resa till Kota Kinabalu, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kota Kinabalu.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BelgradFlyg till Bangkok,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kota Kinabalu med Airasia ,till Kota Kinabalu med Indonesia Air Asia , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kota Kinabalu - BangkokKota Kinabalu - SandakanKota Kinabalu - Kuala Lumpur,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Kota Kinabalu

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kota Kinabalu från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Letar du efter ett billigt flyg till Kota Kinabalu? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Kota Kinabalu med bara ett par klick.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Kota Kinabalu, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Kota Kinabalu och många andra destinationer.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Kota Kinabalu, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kota Kinabalu

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 21,00 kr
Kaffe med mjölk 22,00 kr
Mål på McDonald's 25,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 205,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 229,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 650,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 668,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kota Kinabalu