Behöver du hjälp?

Flyg till Kristiansand

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Kristiansand, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kristiansand.

Om du funderar på att resa till Kristiansand, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kristiansand.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Gdansk, Flyg till Belgrad, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Kristiansand med Norwegian, till Kristiansand med SAS , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Kristiansand - Berlin, Kristiansand - Oslo, Kristiansand - Köpenhamn, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Kristiansand

Flyg till Kristiansand

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Kristiansand från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Kristiansand, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Kristiansand och många andra destinationer.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Kristiansand på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Kristiansand, resten tänker Bravofly på.

Levnadskostnader i Kristiansand

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 33,00 kr
Kaffe med mjölk 42,00 kr
Mål på McDonald's 118,00 kr
Vatten (0,33 l) 27,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 813,00 kr
Enkelbiljett 35,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 107,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 404,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 867,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 31 233,00 kr

Lågprisflyg från städer i Kristiansand till Kristiansand

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kristiansand

Kristiansand flygplatser

Väderprognos för Kristiansand

 • fredag 16
  Max 9  ºC
  Min 3  ºC
 • lördag 17
  Max 11  ºC
  Min 6  ºC
 • söndag 18
  Max 11  ºC
  Min 6  ºC
 • måndag 19
  Max 12  ºC
  Min 6  ºC
 • tisdag 20
  Max 12  ºC
  Min 2  ºC