Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Kristianstad

Billiga flyg till Kristianstad, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kristianstad.

Om du funderar på att resa till Kristianstad, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kristianstad.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BelgradFlyg till Aten,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kristianstad - StockholmKristianstad - Köpenhamn,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Kristianstad

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Kristianstad, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Kristianstad och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Kristianstad snabbare.

I fall du letar efter flygbiljetter till Kristianstad, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Kristianstad

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 32,00 kr
Mål på McDonald's 71,00 kr
Vatten (0,33 l) 12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 403,00 kr
Enkelbiljett 20,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 66,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 328,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 634,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 19 451,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kristianstad

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kristianstad