Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mitt Bravofly Behöver du hjälp?
Behöver du hjälp? 0046852503807 Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy

Behöver du hjälp?

Integritetspolicy

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska

Flyg till Kristiansund

Billiga flyg till Kristiansund, de bästa sista minuten-erbjudandena till Kristiansund.

Om du funderar på att resa till Kristiansund, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Kristiansund.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Belgrad,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Kristiansund med SAS , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Kristiansund - KöpenhamnKristiansund - LondonKristiansund - Oslo,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Kristiansund

Söker du ett flyg till Kristiansund? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Kristiansund.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Kristiansund, resten tänker Bravofly på.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Kristiansund med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Kristiansund, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Kristiansund. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Levnadskostnader i Kristiansund

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 34,00 kr
Kaffe med mjölk 53,00 kr
Mål på McDonald's 132,00 kr
Vatten (0,33 l) 27,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 521,00 kr
Enkelbiljett 41,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 121,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 475,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 895,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 29 975,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Kristiansund

Lågprisflyg från utanför Sverige till Kristiansund

Topp flygbolag