Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Medan

Billiga flyg till Medan, de bästa sista minuten-erbjudandena till Medan.

Om du funderar på att resa till Medan, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Medan.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BolognaFlyg till Malmö,  etc. 


Flyg till Medan

I fall du letar efter flygbiljetter till Medan, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Medan, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Medan, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Medan.

Genom att boka en flygresa till Medan med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Medan

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 27,00 kr
Mål på McDonald's 79,00 kr
Vatten (0,33 l) 20,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 462,00 kr
Enkelbiljett 30,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 27,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 280,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 885,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 18 193,00 kr