Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Lanzarote

Billiga flyg till Lanzarote, de bästa sista minuten-erbjudandena till Lanzarote.

Om du funderar på att resa till Lanzarote, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Lanzarote.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BarcelonaFlyg till Helsingfors,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Lanzarote med Ryanair ,till Lanzarote med Norwegian , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Lanzarote - StockholmLanzarote - LondonLanzarote - Frankfurt,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Lanzarote

Flyg till Lanzarote

Lanzarote är en av de mest besökta öarna bland Kanarieöarna och den har också tredje största befolkningen. Ön lockar många tursiter tack vare att den är känd som “vulkanön”. Men även för Parque Nacional de Timanafaya, platsen som flest turister besöker.


Om du njuter av vacker natur kommer du gilla Lanzarote från första stund. Tack vare det vackra landskapet är 42% av ön naturskyddad. Det finns framför allt fem platser som gör ön helt unik. Dessa kan du besöka om du hittar en billig flygbiljett till Lanzarote. De fem platserna är: de två stora bergsområdena Famara-Guatifay och Los Ajaches; vulkanområdet Timanfaya; vulkanen La Corona; och El Jable-öknen som man ligger i mitten av ön.


Dessa fem platser och Chinijo-skärgården bjuder på makalösa naturupplevelser och är platser du sent kommer att glömma.


Vem som helst som älskar vacker natur kommer att hänföras av den här ön. Om du letar efter en lugn semester med vackra naturupplevelser och total avkoppling kommer Lanzarote vara helt rätt. Det finns många platser att besöka och som dessutom har regionala festdagar där man verkligen kan få uppleva livet och kulturen på den här “vulkanön”. Att köpa billiga flybiljetter till Lanzarote är ett perfekt val för den som vill ha några dagars avkoppling.


Billiga flyg till Lanzarote med Bravofly

Om du vill hitta en billig flygbiljett till Lanzarote snabbt och enkelt kan du använda Bravoflys sökmotor. Tack vare sidan är det superenkelt för vem som helst att hitta de bästa lågprisflygen till Lanzarote.


För att få tillgång till de förmånligaste flygerbjudandena till Lanzarote, behöver du bara fylla i varifrån du vill resa, destination och datum för resan. Bravofly tar sedan fram alla tillgängliga flyg. Därifrån kan du också förfina din sökning med den avancerade sökfunktionen.


Med Bravofly behöver du dessutom inte gå hemifrån för att få dina flygbiljetter, från en och samma sida skriver du också ut dina biljetter. Med Bravofly är det bara enkelt att resa.


Sluta vänta. Planera din resa till Lanzarote nu på en gång%21 Du hittar säkert ett perfekt erbjudande som passar just dig. Vad väntar du på%3F

Se fler topp destinationer

Flyg till Lanzarote i januari

2017-12-25 - 2017-12-312018-01-01 - 2018-01-072018-01-08 - 2018-01-14
från4 813 kr
för 2dgr sedan
från4 668 kr
för 1dgr sedan
från2 203 kr
för 1dgr sedan
från5 554 kr
för 1dgr sedan
från2 352 kr
för 3dgr sedan
från2 342 kr
för 4dgr sedan

Levnadskostnader i Lanzarote

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 59,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 349,00 kr
Enkelbiljett 14,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 37,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 349,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 349,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 9 958,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Lanzarote

Lågprisflyg från utanför Sverige till Lanzarote