Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Legazpi

Billiga flyg till Legazpi, de bästa sista minuten-erbjudandena till Legazpi.

Om du funderar på att resa till Legazpi, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Legazpi.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till VisbyFlyg till Alicante,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Legazpi med Philippine Airlines ,till Legazpi med CEBU Pacific Air , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Legazpi - Manila,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Legazpi

Flyg till Legazpi

Att hitta en flygresa till Legazpi som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Legazpi, resten tänker Bravofly på.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Legazpi, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Legazpi med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Legazpi, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Legazpi och många andra destinationer.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Legazpi

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 9,00 kr
Mål på McDonald's 23,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 101,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 7,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 211,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 219,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 799,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Legazpi

 • Flyg Cebu - Legazpi

  Avresa den den 16 februari 2018 och retur den den 20 februari 2018

  från 1 196 kr
  för 18dgr sedan
 • Flyg Hong Kong - Legazpi

  Avresa den den 7 februari 2018 och retur den den 14 februari 2018

  från 2 191 kr
  för 12dgr sedan
 • Flyg Manila - Legazpi

  Avresa den den 1 mars 2018 och retur den den 6 mars 2018

  från 345 kr
  för 41dgr sedan