Behöver du hjälp?

Flyg Lesotho

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Lesotho , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Välkommen till Bravofly, den enda sökmotorn för billiga flyg utformad med hjälp av 100% italiensk teknologi. Sök och välj dina lågprisflyg till Lesotho . Hos Bravofly bokar du alltid i lugn och ro.

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Lesotho , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Att hitta en flygresa till Lesotho är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Lesotho .

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Lesotho . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Lesotho

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Lesotho

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 11,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 31,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 146,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 198,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 356,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 088,00 kr