Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Lexington

Billiga flyg till Lexington, de bästa sista minuten-erbjudandena till Lexington.

Om du funderar på att resa till Lexington, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Lexington.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BudapestFlyg till Warsawa,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Lexington med Delta Air Lines ,till Lexington med US Airways , etc. 


Flyg till Lexington

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Lexington på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Lexington men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Lexington är en bra anledning för att be om semester.

Genom att boka en flygresa till Lexington med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Lexington från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Lexington

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 18,00 kr
Kaffe med mjölk 31,00 kr
Mål på McDonald's 60,00 kr
Vatten (0,33 l) 12,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 255,00 kr
Enkelbiljett 9,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 21,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 339,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 384,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 20 486,00 kr