Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Libyen

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Libyen erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Libyen , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Libyen , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Om du inte lyckas hitta din flygresa till Libyen som uppfyller alla dina krav, ställ in filtren som du hittar till vänster i sökmotorn. Med de kan du sortera ut endast den typen av flygningar som du är intresserad av.

För de mest bekväma har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på flygbiljetter till Libyen . Du hittar dem längre ner på sidan. Välj det alternativ som passar dig bäst.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Libyen

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Libyen

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 9,00 kr
Mål på McDonald's 62,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 185,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 31,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 610,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 613,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 15 145,00 kr