Behöver du hjälp?

Flyg till Lima

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Lima, de bästa sista minuten-erbjudandena till Lima.

Om du funderar på att resa till Lima, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Lima.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Stockholm, Flyg till Malmö, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Lima med Air France, till Lima med KLM , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Lima - Cuzco, Lima - Santa Cruz, Lima - Miami, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Lima

Flyg till Lima

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Lima, resten tänker Bravofly på.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Lima på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Lima från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Lima, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Lima och många andra destinationer.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Levnadskostnader i Lima

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 15,00 kr
Kaffe med mjölk 23,00 kr
Mål på McDonald's 48,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 242,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 20,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 299,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 435,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 616,00 kr

Lågprisflyg från städer i Lima till Lima

Lågprisflyg från utanför Sverige till Lima

Lima flygplatser

Väderprognos för Lima

 • onsdag 14
  Max 22  ºC
  Min 18  ºC
 • torsdag 15
  Max 22  ºC
  Min 17  ºC
 • fredag 16
  Max 22  ºC
  Min 18  ºC
 • lördag 17
  Max 23  ºC
  Min 18  ºC