Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Lodz

Billiga flyg till Lodz, de bästa sista minuten-erbjudandena till Lodz.

Om du funderar på att resa till Lodz, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Lodz.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BarcelonaFlyg till Dublin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Lodz med Ryanair , etc. 


Flygbiljetter till Lodz

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

I fall du letar efter flygbiljetter till Lodz, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Lodz, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Genom att boka en flygresa till Lodz med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Lodz bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Lodz

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 41,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 215,00 kr
Enkelbiljett 7,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 332,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 730,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 830,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Lodz

  • Flyg Oslo - Lodz

    Avresa den den 1 maj 2018 och retur den den 4 maj 2018

    från 2 068 kr
    för 9dgr sedan

Topp flygbolag