Kundtjänst
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Om du funderar på att resa till Mataram, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Mataram.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Palma Mallorca, Flyg till Barcelona, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Mataram med Airasia, till Mataram med Indonesia Air Asia , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Mataram - Singapore, Mataram - Kuala Lumpur, Mataram - Oslo, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Mataram

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Mataram, resten tänker Bravofly på.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Mataram med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Söker du ett flyg till Mataram? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Mataram.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Mataram under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Mataram och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Levnadskostnader i Mataram

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 24,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Mål på McDonald's 27,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 9,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 475,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 255,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 054,00 kr

Lågprisflyg från städer i Mataram till Mataram

 • Flyg Göteborg - Mataram

  Avresa den onsdag 26 februari 2020 och retur den onsdag 4 mars 2020

  från 7 610 kr
  för 3dgr sedan
 • Flyg Stockholm - Mataram

  Avresa den tisdag 12 maj 2020 och retur den tisdag 19 maj 2020

  från 7 239 kr
  för 22dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Mataram