Behöver du hjälp?
0046852503807
Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören - Eventuell ytterligare hjälp kommer att tillhandahållas på engelska Integritetspolicy
Stäng
Behöver du hjälp?

Flyg till Los Angeles

Billiga flyg till Los Angeles, de bästa sista minuten-erbjudandena till Los Angeles.

Om du funderar på att resa till Los Angeles, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Los Angeles.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HalmstadFlyg till Aten,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Los Angeles med Norwegian ,till Los Angeles med Lufthansa , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Los Angeles - HonoluluLos Angeles - New YorkLos Angeles - Köpenhamn,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Los Angeles

Flyg till Los Angeles

En av de kändaste städerna i Kalifornien är Los Angeles. Nästan alla känner till staden från teve eller bioduken. LA är den folktätaste staden i Kalifornien och har mer än 3.792.621 invånare.


Det här är utan tvekan ett resmål som många längtar till. Och det blir också mer och mer tillgängligt för vem som helst. Att åka till Los Angeles handlar för många om den amerikanska drömmen. Det är oundvikligt att jämföra den här staden med det vi sett på film, många drömmer om att gå på Hollywodd Walk of Fame, besöka Santa Monica Beach, köra längs Hollywood Boulevard och självklart se någon kändis. Allt detta kan du göra om du hittar en billig flygbiljett till Los Angeles.


I Los Angeles finns det många spännande aktiviteter och platser. Det är omöjligt att bli uttråkad i den här staden. Om du tycker om konst, kultur och film är det helt klart din stad. Du kan besöka fantastiksa platser som Dolby Theatre, där Oscarsgalan äger rum varje år eller om du är road av musik - Walt Disneys Concert Hall, en helt otrolig byggnad.


Det är svårt att inte känna sig som i en film när man är i Los Angeles. Man njuter dessutom av fantastiska solnedgångar. Det breda kulturliv som finns lämnar ingen besviken. Den här staden är känd för att ha ett av de mest varierade kulturutbuden i hela världen.


Förmånligt och enkelt när du hittar de bästa flygbiljetterna till Los Angeles med Bravofly

Besöket i kändisarnas stad är lättillgängligare än du tror. Det kommer dessutom bli mycket förmånligt tack vare att du kan hitta de bästa flygerbjudandena till Los Angeles med sökmotorn Bravofly när och varifrån du vill%21 Det här är det bästa alternativet om du vill resa.


För att söka efter de bästa erbjudandena hos Bravofly, behöver du bara fylla i staden du reser ifrån, destinationen och datum för resan. Du kan till exempel hitta flyg från Berlin till Los Angeles på ett ögonblick. Dessutom kan du tack vare våra extra sökfilter förfina din sökning och välja om du bara vill få fram erbjudanden från ett visst flygbolag eller antalet mellanlandningar du vill göra.


Det finns många fler fördelar. Du kan skriva ut dina flygbiljetter på samma sida där du genomför köpet. Du behöver inte invänta ett bekräftelsemejl eller gå hemifrån. Med Bravoflys flygsökmotor har du nära till alla förmåner och erbjudanden. Vi hjälper dig så att din drömresa blir så bra som möjligt.


Du hittar de bästa flygerbjudandena till Los Angeles med Bravofly och kan resa riktigt förmånligt%21 Så skjut inte upp den här resan utan börja planera nu på en gång%21

Flyg till Los Angeles i augusti

2019-07-29 - 2019-08-04 2019-08-05 - 2019-08-11 2019-08-12 - 2019-08-18
Göteborg - Los Angeles
från 6 919 kr
för 1dgr sedan
från 6 608 kr
för 2dgr sedan
från 3 880 kr
för 2dgr sedan
Stockholm - Los Angeles
från 6 978 kr
för 2dgr sedan
från 6 418 kr
för 2dgr sedan
från 3 926 kr
för 8dgr sedan
Linköping - Los Angeles
från 9 187 kr
för 8dgr sedan
från 8 266 kr
för 3dgr sedan
från 7 126 kr
för 8dgr sedan

Levnadskostnader i Los Angeles

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 42,00 kr
Mål på McDonald's 70,00 kr
Vatten (0,33 l) 16,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 937,00 kr
Enkelbiljett 16,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 32,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 317,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 454,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 37 955,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Los Angeles

Lågprisflyg från utanför Sverige till Los Angeles