Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Luang Prabang

Billiga flyg till Luang Prabang, de bästa sista minuten-erbjudandena till Luang Prabang.

Om du funderar på att resa till Luang Prabang, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Luang Prabang.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till StockholmFlyg till Genève,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Luang Prabang med Bangkok Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Luang Prabang - HanoiLuang Prabang - BangkokLuang Prabang - Chiang Mai,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Luang Prabang

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Luang Prabang under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Luang Prabang och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Luang Prabang, resten tänker Bravofly på.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Luang Prabang på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Luang Prabang snabbare.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Luang Prabang

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 15,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 2,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 121,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 477,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Luang Prabang