Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Luhansk

Billiga flyg till Luhansk, de bästa sista minuten-erbjudandena till Luhansk.

Om du funderar på att resa till Luhansk, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Luhansk.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Halmstad,  etc. 


Flyg till Luhansk

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Luhansk med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

Söker du ett flyg till Luhansk? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Luhansk.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Luhansk, resten tänker Bravofly på.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Luhansk under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Luhansk och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Luhansk

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 3,00 kr
Kaffe med mjölk 4,00 kr
Mål på McDonald's 20,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 269,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 335,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 123,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Luhansk