Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Macao SAR

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Macao SAR erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Macao SAR , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Om du vill fördjupa din sökning, ta en titt på de flygbiljetter som finns på erbjudande till Macao SAR . Du hittar de under sökmotorn. Vi är glada att kunna hjälpa dig.

För att leta efter din flygresa till Macao SAR , behöver du inte göra annat än att fylla i sökformuläret, genomföra din sökning och välja det alternativ som bäst uppfyller dina behov.

Om du älskar flygresor, registrera dig för vårt nyhetsbrev, vi kommer att uppdatera dig om de bästa kampanjerna som finns för tillfället. Vi tror att ett mycket lågt pris är en god anledning till att åka på semester.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Macao SAR

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Macao SAR

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 13,00 kr
Kaffe med mjölk 34,00 kr
Mål på McDonald's 37,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 181,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 18,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 270,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 634,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 17 054,00 kr