Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Malindi

Billiga flyg till Malindi, de bästa sista minuten-erbjudandena till Malindi.

Om du funderar på att resa till Malindi, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Malindi.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HalmstadFlyg till Prag,  etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Malindi - Nairobi,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Malindi

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Malindi, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Malindi. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Malindi, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Malindi snabbare.

Om du letar efter en flygresa till Malindi och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Malindi kommer att visas på direkten.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Malindi

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 16,00 kr
Kaffe med mjölk 18,00 kr
Mål på McDonald's 57,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) -
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 203,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 271,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från städer i Sverige till Malindi

Lågprisflyg från utanför Sverige till Malindi

  • Flyg Nairobi - Malindi

    Avresa den den 4 februari 2018 och retur den den 9 februari 2018

    från 1 453 kr
    för 15dgr sedan