Flyg till Malmö

Billiga flyg till Malmö, de bästa sista minuten-erbjudandena till Malmö.

Om du funderar på att resa till Malmö, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Malmö.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Erbil, Flyg till Malaga, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Malmö med Norwegian, till Malmö med SAS , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Malmö - Stockholm, Malmö - London, Malmö - Skopje , etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Malmö

Flyg till Malmö

Upplev spännande Malmö. Snygg arkitektur, livfullt kulturliv och en internationell miljö lockar många besökare till staden. Det finns gott om prisvärda flyg till Malmö så gör dig redo att hitta dina egna smultronställen och favoritkvarter. Kanske blir det en livslång kärlek? Malmö är en stad som har något för alla och har länge kallats södra Sveriges metropol. Och visst har närheten till kontinenten satt sin prägel på kuststaden som grundades redan under 1100-talet. Sedan 1870-talet har Malmö varit Sveriges tredje största stad och genom århundradena har staden vuxit fram till att bli den intressanta plats som den är i dag. Malmö kan dessutom glädjas åt att vara en av de svenska städer som växer allra snabbast. Många är också besökarna som kommer med tåg eller flyg till Malmö för en stunds semester.

Turning torso och Möllan

Det finns mycket att se och uppleva i Malmö. Ett måste är givetvis att se stadens landmärke i Västra hamnen: Turning Torso. Det 190 meter höga huset, skapat av arkitekten Santiago, sträcker sig högt över staden och Öresund. Ett besök på Möllevångstorget hör också till höjdpunkterna under ett besök i staden. Marknaden har öppet alla dagar utom söndagar och här kan du köpa kryddor, frukt, bär och grönsaker. Ett tips för dig som vill pruta är att komma hit precis innan stängningsdags.

Spännande konst

Den konstintresserade får inte missa Malmö konsthall som är ett av Nordeuropas främsta center för samtida konst. Missa inte heller S:t Petri kyrka som är Malmös äldsta byggnad och grundades redan på 1300-talet. För alla som besöker Malmö på sommaren är ett besök på Ribersborgsstranden ett måste. På "Ribban", som stranden kallas i folkmun, njuter du av ljuvligt badliv bara några kilometer från centrum av staden. Här ligger också det berömda Ribersborgs kallbadhus som byggdes redan 1898.

Från falafel till spettekaka

Malmö lockar med ett internationellt kök med smaker från hela världen. Det sägs att det är här som du äter Sveriges godaste falafel, självfallet i kombination med nybakat pitabröd och heta feferonis som tilltugg. För alla som vill smaka på typiska skånska rätter rekommenderas äggakaka liksom spettekaka, den skånska festkakan. Ålagillen är också en klassisk skånsk tradition då man äter olika ålrätter. Vad sägs om stekt ål, ålasoppa eller inkokt ål? Traditionsenligt äts fiskrätterna med äggröra, ett grovt bröd och pressad potatis, gärna i kombination med en nubbe. I Malmö finns ett stort utbud av restauranger. Lilla Torg är en populär plats för både lunch och middag eller bara en fika. Under sommaren fylls torget av uteserveringar och semesterglada gäster och stämningen är på topp. Malmö kan också stoltsera med en Michelinrestaurang som finsmakaren inte får missa. Här finns med andra ord något för alla smaker.

Upplev årstidernas charm

Varje årstid har sin speciella charm i Malmö. Under våren lockar staden bland annat med Malmö Garden Show då staden fylls med blomstrande inspiration och vackra växter i Slottsträdgården. Under sommaren kan du njuta av stadens närhet till havet, här finns gott om möjligheter till ett dopp i det stora blå. Ett enkelt sätt att utforska staden är från cykelsadeln. Flera stadsfestivaler med både musik och teater arrangeras i stan. Hösten är den perfekta tiden att utforska Malmös rika kulturliv. Vad sägs om en musikal? För alla som vill uppleva Malmö i vinterskrud rekommenderas ett besök på en julmarknad eller hantverksmarknad. Vintertid är staden vackert upplyst, slå dig ned på något av stadens många kaféer och njut av stämningen. Vad sägs om en tur på skridskobanan?

Res enkelt och snabbt

Resenärer tar sig lätt omkring i Malmö, lokaltrafikens smidiga bussar trafikerar hela staden. För besökare som stannar över till exempel en helg kan en 24- eller 72-timmarsbiljett rekommenderas. Då kan man resa så mycket man vill för priset 65 eller 165 kronor. Tåg är ett ytterligare alternativ som snabbt tar dig från Malmö Centralstation till Triangeln. De flesta taxibolag som kör i Malmö har fasta priser, fråga alltid om priset innan resan påbörjas. Anländer du med flyg? Flygbussarna tar resenärer till och från Malmö Airport. Det finns billiga flyg till Malmö från ett flertal orter.

Lågprisflyg från städer i Malmö till Malmö