Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Managua

Billiga flyg till Managua, de bästa sista minuten-erbjudandena till Managua.

Om du funderar på att resa till Managua, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Managua.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HelsingforsFlyg till Palma Mallorca,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Managua med Delta Air Lines ,till Managua med United Airlines , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Managua - HoustonManagua - MiamiManagua - San Salvador,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Managua

Letar du efter ett billigt flyg till Managua? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Managua med bara ett par klick.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Managua och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Managua från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Managua, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Managua och många andra destinationer.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Managua

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 19,00 kr
Mål på McDonald's 45,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 9,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 340,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 529,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 213,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Managua

Lågprisflyg från utanför Sverige till Managua