Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Mar del Plata

Billiga flyg till Mar del Plata, de bästa sista minuten-erbjudandena till Mar del Plata.

Om du funderar på att resa till Mar del Plata, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Mar del Plata.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AlicanteFlyg till Gdansk,  etc. 


Flyg till Mar del Plata

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Mar del Plata, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Mar del Plata, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Mar del Plata. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Genom att boka en flygresa till Mar del Plata med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Mar del Plata från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Mar del Plata

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 76,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 215,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 286,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 786,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 946,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Mar del Plata