Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Mauretanien

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Mauretanien . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..

Sammanfattningsvis, hos Bravofly kan du: söka flygresor, utvärdera ett stort antal erbjudande till Mauretanien , köpa dina flygbiljetter, ladda ner vår applikation till SmartPhones, ladda ner resguider och framförallt, du kan spara ännu mer på dina resor.

Att hitta din flygresa som uppfyller dina behov är superlätt: fyll i de tomma fälten i vår sökmotor, starta sökningen och Bravofly kommer att hitta de flygresor som bäst uppfyller dina kriterier.

Om du vill fördjupa din sökning, ta en titt på de flygbiljetter som finns på erbjudande till Mauretanien . Du hittar de under sökmotorn. Vi är glada att kunna hjälpa dig.

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Mauretanien erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Mauretanien

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Mauretanien

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 51,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 239,00 kr
Enkelbiljett 24,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 1 074,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 716,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 864,00 kr