Flyg Mauritius

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Mauritius , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.

Att hitta en flygresa till Mauritius är enkelt: det räcker att du fyller i fälten i flygsökmotorn, genomför sökningen och välj bland de alternativ som bäst uppfyller dina behov för en resa till Mauritius .

Har du hittat in till vår flygsökmotor eftersom du är i behov av ett flyg till Mauritius . Fyll i sökformuläret, genomför din sökning och välj bland de flyg som bäst passar dina behov.

Var gång du organiserar flygresor med de verktyg som finns tillgängliga på Bravofly’s hemsida kan du alltid förlita dig på våra experter. De har stor erfarenhet av resande.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Mauritius . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Mauritius

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Mauritius

    Avresa den onsdag 15 september 2021 och retur den torsdag 23 september 2021

    från 7 095 kr
    för 25dgr sedan

Levnadskostnader i Mauritius

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 22,00 kr
Mål på McDonald's 54,00 kr
Vatten (0,33 l) 7,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 268,00 kr
Enkelbiljett 9,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 37,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 454,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 589,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 178,00 kr