Behöver du hjälp?

Flyg till Medan

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Medan, de bästa sista minuten-erbjudandena till Medan.

Om du funderar på att resa till Medan, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Medan.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Malaga, Flyg till Bologna, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Medan med Airasia, till Medan med Indonesia Air Asia , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Medan - Denpasar Bali, Medan - Penang, Medan - Phuket, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Medan

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Medan, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Medan. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Genom att boka en flygresa till Medan med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Letar du efter ett billigt flyg till Medan? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Medan med bara ett par klick.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Medan bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Levnadskostnader i Medan

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 21,00 kr
Kaffe med mjölk 16,00 kr
Mål på McDonald's 27,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 204,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 4,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 262,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 464,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 148,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Medan

Medan flygplatser

Väderprognos för Medan

 • onsdag 27
  Max 31  ºC
  Min 23  ºC
 • torsdag 28
  Max 29  ºC
  Min 23  ºC
 • fredag 29
  Max 31  ºC
  Min 23  ºC
 • lördag 30
  Max 31  ºC
  Min 23  ºC
 • söndag 31
  Max 32  ºC
  Min 23  ºC