Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Medellin

Billiga flyg till Medellin, de bästa sista minuten-erbjudandena till Medellin.

Om du funderar på att resa till Medellin, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Medellin.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalmöFlyg till Berlin,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Medellin med JetBlue Airways , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Medellin - MiamiMedellin - Fort LauderdaleMedellin - Cartagena,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Medellin

Flyg till Medellin

Genom att boka en flygresa till Medellin med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Letar du efter ett billigt flyg till Medellin? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Medellin med bara ett par klick.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Medellin från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Medellin, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Medellin. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Medellin

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 11,00 kr
Mål på McDonald's 45,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 167,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 285,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 483,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 287,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Medellin

Lågprisflyg från utanför Sverige till Medellin

Topp flygbolag