Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Mildura

Billiga flyg till Mildura, de bästa sista minuten-erbjudandena till Mildura.

Om du funderar på att resa till Mildura, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Mildura.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till Palma MallorcaFlyg till Barcelona,  etc. 


Flyg till Mildura

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Mildura på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Mildura under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Mildura och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Mildura snabbare.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Mildura, resten tänker Bravofly på.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Mildura

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 20,00 kr
Kaffe med mjölk 29,00 kr
Mål på McDonald's 67,00 kr
Vatten (0,33 l) 19,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 39,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 458,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 530,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 13 734,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Mildura