Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg Murmansk

Billiga flyg till Murmansk, de bästa sista minuten-erbjudandena till Murmansk.

Om du funderar på att resa till Murmansk, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Murmansk.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Istanbul,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Murmansk med Aeroflot , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Murmansk - KievMurmansk - Sankt Petersburg,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Murmansk

Genom att boka en flygresa till Murmansk med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Murmansk men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Murmansk är en bra anledning för att be om semester.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Murmansk från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Letar du efter ett billigt flyg till Murmansk? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Murmansk med bara ett par klick.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Murmansk

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 21,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 354,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 496,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 6 376,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Murmansk

Lågprisflyg från utanför Sverige till Murmansk

Topp flygbolag