Behöver du hjälp?

Flyg till Nanjing

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Nanjing, de bästa sista minuten-erbjudandena till Nanjing.

Om du funderar på att resa till Nanjing, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Nanjing.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Dusseldorf, Flyg till Göteborg, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till Nanjing med Lufthansa, till Nanjing med Air China Limited , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan Nanjing - Hong Kong, Nanjing - Manila, Nanjing - Seoul, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Nanjing

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Nanjing, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Nanjing och många andra destinationer.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Nanjing, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Nanjing, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Nanjing.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Nanjing, resten tänker Bravofly på.

Levnadskostnader i Nanjing

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 33,00 kr
Mål på McDonald's 41,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 135,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 15,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 347,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 584,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 7 954,00 kr

Lågprisflyg från städer i Nanjing till Nanjing

Lågprisflyg från utanför Sverige till Nanjing

Nanjing flygplatser

Väderprognos för Nanjing

 • fredag 22
  Max 9  ºC
  Min 7  ºC
 • lördag 23
  Max 9  ºC
  Min 6  ºC
 • söndag 24
  Max 11  ºC
  Min 4  ºC
 • måndag 25
  Max 12  ºC
  Min 8  ºC
 • tisdag 26
  Max 9  ºC
  Min 6  ºC