Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Nanjing

Billiga flyg till Nanjing, de bästa sista minuten-erbjudandena till Nanjing.

Om du funderar på att resa till Nanjing, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Nanjing.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till DusseldorfFlyg till Göteborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Nanjing med Lufthansa ,till Nanjing med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Nanjing - Hong KongNanjing - ManilaNanjing - Seoul,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Nanjing

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Nanjing, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Nanjing och många andra destinationer.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Nanjing, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Nanjing, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Nanjing.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Nanjing, resten tänker Bravofly på.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Nanjing

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 5,00 kr
Kaffe med mjölk 38,00 kr
Mål på McDonald's 38,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 113,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 277,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 307,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 7 120,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Nanjing

Lågprisflyg från utanför Sverige till Nanjing