Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Narvik

Billiga flyg till Narvik, de bästa sista minuten-erbjudandena till Narvik.

Om du funderar på att resa till Narvik, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Narvik.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till BangkokFlyg till Istanbul,  etc. 


Flyg till Narvik

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Narvik på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Narvik, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Narvik och många andra destinationer.

Att hitta en flygresa till Narvik som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Narvik, resten tänker Bravofly på.

Genom användning av vår sökmotor får du möjlighet att spara mycket pengar, det räcker att du jämför priset på flygbiljetter till Narvik bland de flygbolagen som du föredrar. Du kan också jämföra priser på de olika lösningar som erbjuds av ett och samma flygbolag.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Narvik

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 28,00 kr
Kaffe med mjölk 42,00 kr
Mål på McDonald's 102,00 kr
Vatten (0,33 l) 29,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Taxi startavgift (Normal taxa) 70,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 373,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 662,00 kr
LönerGenomsnittliga priser

Lågprisflyg från städer i Sverige till Narvik

Lågprisflyg från utanför Sverige till Narvik