Flyg till New York

Billiga flyg till New York, de bästa sista minuten-erbjudandena till New York.

Om du funderar på att resa till New York, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i New York.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Warsawa, Flyg till Erbil, etc.Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flyg till New York med Norwegian, till New York med SAS , etc.Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan New York - Orlando, New York - Köpenhamn, New York - Stockholm, etc.Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till New York

Flyg till New York

Vem har inte drömt om några dagar i New York%3F Det här är den amerikanska staden med flest invånare och hela världens affärs- och finanscentrum.

Men om det är något folk besöker den här staden för så är det för att känna sig som i filmens värld och se alla kända byggnader på nära håll. Det finns en hel del att upptäcka i New York. Så varför vänta%3F Ge dig själv nåt extra och ta en tripp till fantastiska New York.

Staden är uppdelad i fem distrikt: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens och Staten Island. I varje distrikt finns flera stadsdelar.

Det finns många platser att besöka i den här staden och mycket konst och kultur att ta del av. Du har till exempel Lincoln Center for the Perfoming Arts. Det är USAs största center för scenkonst. Här finns hela 12 kulturinstitutioner, bland andra Jazz at Lincoln Center, New York Philharmonic, Lincoln Center Theater och New York City Ballet.

Något annat härligt som New York har att erbjuda är det stora antalet parker. Det finns totalt 113 kvadratkilometer park i staden. Den mest kända är Central Park som ligger på Manhattan och är den mest besökta i hela USA. Så du kan inte åka New York utan ett besök i parken.

Det är omöjligt att nämna alla platser värda besök men det som är säkert är att ett besök i New York inte kommer göra dig besviken.

Fördelar och förmåner när du reser billigt till New York med Bravofly

Om du funderar på en resa till New York behöver du inte fundera längre. Nu kan du tack vare sökmotorn Bravofly snabbt och enkelt hitta de förmånligaste flygbiljetterna.

Vem som helst kan leta efter de bästa erbjudandena. Sökmotorn är mycket enkel att hantera. Man behöver bara fylla i varifrån man vill åka, destination och ungefärligt datum för resan. När den informationen är ifylld, tar Bravofly fram en lista med alla tillgängliga flygerbjudanden. Sökmotorn erbjuder också flera sökfilter så att du kan förfina din sökning. Du har till exempel möjlighet att välja antalet mellanlandningar eller vilket flygbolag du ska resa med, osv.

Du behöver dessutom inte förflytta dig för att skriva ut dina flygbiljetter. Du kan köpa och skriva ut flygbiljetterna på samma sida. Praktiskt va%3F Det har aldrig varit enklare att hitta den billigaste flygbiljetten till New York. Tack vare Bravofly får du de bästa förmånerna och erbjudandena på resan.

Nästan 50 miljoner människor besöker New York varje år. Detta gör the Big Apple till ett av de mest besökta resmålen i världen och inte är det konstigt att staden är en av de bäst utrustade när det gäller infrastruktur för turism. Liksom det förväntas av en sådan högt rankad destination, har New york något att erbjuda till alla besökare oavsett om du är intresserad av arkitektur, konst, shopping, fotografering eller vill uppleva det lokala nattlivet. Nedan hittas användbar information om denna stad.

Att resa till och runt i New York

Flyg till New York anländer till någon av stadens tre huvudsakliga flygplatser. John F. Kennedy Airport är den största och en av världens mest traffikerade flygplatser. Under 2012 hanterade flygplatsen mer än 500.000 flygningar, inklusive lågprisflyg till New York från länderna i Centralamerika, Karibien och Sydamerika. Passagerare som anländer till JFK kan nå centrum genom taxi, bus eller tåg. Många taxibolag erbjuder fast pris på 52%24 för resor mellan flygplatsen och Manhattan. Bussar avgår från terminal 5 och kostar 2,75%24 per resa medan transfer med tåg, AirTrain, kostar 5%24 och ansluter till tunnelbanan.

LaGuardia Airport är den flygplats som ligger närmast Manhattan samtidigt som den mestadels traffikeras av inhemsk trafik. Taxi till Manhattan kostar vanligtvis 30%24 plus vägtullar medans biljetter till transferbussarna börjar på 12%24. Det finns också flertalet stadsbussar som stannar vid samtliga terminaler.

Newark Airport är beläget ca. En timme bort från staden med kollektivtrafik (buss och tunnelbana). Expressbussar till Manhattan kostar 16%24, medan en taxiresa kostar upp till 80%24 inklusive vägtullar.Väl i New York kan det vara klokt för besökarna att införskaffa ett MetroCard som kan användas både för tunnelbana och stadsbussar. Det kommer att ge dig tillgång till rabatterade transportavgifter, speciellt om du köper ett obegränsat MetroCard (som kostar 30%24 och är giltigt i 7 dagar). New York City Indiser tips för en minnesvärd (och gratis) resa till Staten Island och några av de bästa vyerna överstaden. Hoppa på färjan till Staten Island på Whitehall station. Rabattkoder till Broadway finns tillgängliga på nätet, så gör en snabb sökning innan du går in på biljettkontoret.

Många New York-museer är gratis vissa dagar i veckan eller arbetar för en symbolisk summa. Under sommaren förvadndlas många av New Yorks parker till fria open-airbiografer. T en titt på vad som erbjuds i Bryant Park, Hudson River Park, eller Socrates Sculpture Garden.

För den mest kompletta guiden över event som händer i staden behöver du skaffa dig ett nummer av Time Out NY Magazine från en av stadens alla tidningskiosker. Om ovanstående låter tilltalande är allt du behöver göra är att hitta billiga flyg till New York och göra dig redo för att njuta av resan i denna spännande stad.

Lågprisflyg från städer i New York till New York

Lågprisflyg från utanför Sverige till New York