Sök

Flyg fran Nice till Split

Billiga flyg från Nice till Split, de bästa sista minuten-erbjudandena Nice till Split

Information om flyget från Nice till Split

Pris för flyg för återresa

tors 23 feb. - sön 26 feb.

från

3 914 kr

Pris för enkelresa

från 3 914 kr

Flyg som avgår från

  • Nice

Flyg som anländer till

  • Split

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Split till stadscentrum

12.32 km

Flygsträcka

738.82 km

Flygbiljetter från Nice till Split

Flyg till Nice - Split

Om du inte har något speciellt datum du måste åka, titta på våra erbjudanden för flygblijetter för den här månaden. Erbjudandet med flyg från Nice till Split brukar vara väldigt uppskattat vid den här tiden på året.

Bravoflys sökmotor hittar alla billiga flyg från Nice till Split i bara ett par klick. Om du är i behov av ett billigt flyg för rutten från Nice till Split räcker det att skriva in det högsta pris som du är villig att betala och datum för avresa och ankomst.

När du genomför bokningen av dina billiga flygbiljetter hos Bravofly, kommer du att kunna dra nytta av vår försäkring som Bravofly har utvecklat efter år av samarbete tillsammans med EuroAssistance.

När du har hittat din flygresa från Nice till Split fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Nice till Split kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Split och om du önskar att övernatta i Split hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Split på Bravofly’s hemsida.

Gör du dina flygresor med tätt mellanrum, ladda ner vår applikation för iPhone, tack vare alla dess funktioner kommer den att vara ett användbart verktyg när du är ute och reser.

Lågprisflyg från städer i Sverige till Split

Lågprisflyg från utanför Sverige till Split