Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Ningbo

Billiga flyg till Ningbo, de bästa sista minuten-erbjudandena till Ningbo.

Om du funderar på att resa till Ningbo, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Ningbo.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till ErbilFlyg till Helsingfors,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Ningbo med Tiger Airways ,till Ningbo med Air China Limited , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Ningbo - Hong KongNingbo - TaipeiNingbo - Guangzhou,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flygbiljetter till Ningbo

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Ningbo snabbare.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Ningbo, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Ningbo och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Ningbo men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Ningbo är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Ningbo

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 34,00 kr
Mål på McDonald's 39,00 kr
Vatten (0,33 l) 3,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 194,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 14,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 315,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 387,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 5 986,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Ningbo

  • Flyg Göteborg - Ningbo

    Avresa den den 23 april 2018 och retur den den 29 april 2018

    från 5 136 kr
    för 3dgr sedan

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ningbo