Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Nouakchott

Billiga flyg till Nouakchott, de bästa sista minuten-erbjudandena till Nouakchott.

Om du funderar på att resa till Nouakchott, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Nouakchott.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till PragFlyg till Barcelona,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Nouakchott med Air France ,till Nouakchott med Turkish Airlines , etc. 


Flyg till Nouakchott

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Nouakchott, resten tänker Bravofly på.

Om du har tid över föreslår vi att du utnyttjar den till att söka efter billiga flygbiljetter som passar dig… om du istället har ont om tid kan du förfina din sökning och påbörja din bokning till Nouakchott snabbare.

Bravofly erbjuder dig att dra nytta av erbjudandet på flygbiljetter till Nouakchott under hela året. Prova att ändra datum för avresa och ankomst för Nouakchott och du kommer bli förvånad över alla flygerbjudande du hittar.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Letar du efter ett billigt flyg till Nouakchott? Prova den tekniska sökmotorn som Bravofly tillhandahåller: alla lågprisflyg med de bästa flygbolagen till Nouakchott med bara ett par klick.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Nouakchott

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Kaffe med mjölk 12,00 kr
Mål på McDonald's 49,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 226,00 kr
Enkelbiljett 23,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 1 019,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 679,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 716,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Nouakchott