Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Meny
Mina bokningarBehöver du hjälp?Ring för att boka0046852503807Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Ring för att boka

Nationellt telefonnummer, samtalskostnaden beror på operatören

Flyg till Novokuznetsk

Billiga flyg till Novokuznetsk, de bästa sista minuten-erbjudandena till Novokuznetsk.

Om du funderar på att resa till Novokuznetsk, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Novokuznetsk.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till WarsawaFlyg till Erbil,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Novokuznetsk med Aeroflot , etc. 


Flygbiljetter till Novokuznetsk

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Novokuznetsk, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Novokuznetsk och många andra destinationer.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Novokuznetsk från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Spara på dina flyg! Om du önskar att hitta ett lågprisflyg till Novokuznetsk, Genom att använda Bravofly’s sökmotor kommer du att hitta ett lågprisflyg på mindre än 5 minuter.

Att boka en flygresa hos Bravofly är enkelt, bekvämligt och säkert. Med vår sökmotor kan du boka flyg till Novokuznetsk och det enda du behöver tänka på är vad du ska packa ner i resväskan.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Novokuznetsk

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 8,00 kr
Kaffe med mjölk 11,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 103,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 289,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 651,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 632,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Novokuznetsk

Topp flygbolag