Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Nya Kaledonien

När du har startat din sökning, roa dig med att surfa bland erbjudanden på flygbiljetter till Nya Kaledonien som vi har valt ut speciellt åt dig. Upptäck alla erbjudanden för flyg till Nya Kaledonien .

Var gång du organiserar flygresor med de verktyg som finns tillgängliga på Bravofly’s hemsida kan du alltid förlita dig på våra experter. De har stor erfarenhet av resande.

Bravofly är kompassen som leder sökningen efter den perfekta flygresan till Nya Kaledonien . Använd de föreslagna filtren för att organisera resultaten som visas för din sökning , det ger dig mer tid att välja den lösningen som passar just dig bäst.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor för billiga flyg, ett kraftfullt verktyg för att söka efter alla lågprisflygningar inom- och utanför Europa.

Om du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Nya Kaledonien , dröj kvar ett tag på Bravofly’s hemsida. Ladda ner vår applikation till SmartPhones: Den fria versionen har alla nödvändigheter som krävs för att söka lågprisflyg hos Bravofly.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Nya Kaledonien

Billiga flyg till följande destinationer:

  • Flyg Noumea

    Avresa den den 1 februari 2018 och retur den den 8 februari 2018

    från 13 739 kr
    för 37dgr sedan

Levnadskostnader i Nya Kaledonien

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 24,00 kr
Kaffe med mjölk 48,00 kr
Mål på McDonald's 101,00 kr
Vatten (0,33 l) 31,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 687,00 kr
Enkelbiljett 16,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 42,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 782,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 784,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 19 332,00 kr