Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Ohrid

Billiga flyg till Ohrid, de bästa sista minuten-erbjudandena till Ohrid.

Om du funderar på att resa till Ohrid, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Ohrid.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AlicanteFlyg till Erbil,  etc. 


Flyg till Ohrid

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Ohrid, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Ohrid.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Ohrid men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Ohrid är en bra anledning för att be om semester.

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Ohrid, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Genom att boka en flygresa till Ohrid med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Ohrid

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 8,00 kr
Mål på McDonald's 24,00 kr
Vatten (0,33 l) 5,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 162,00 kr
Enkelbiljett 6,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 254,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 445,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 104,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Ohrid

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ohrid