Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Omsk

Billiga flyg till Omsk, de bästa sista minuten-erbjudandena till Omsk.

Om du funderar på att resa till Omsk, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Omsk.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Göteborg,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Omsk med Pegasus Airlines ,till Omsk med Aeroflot , etc.  Det här är några av flygrutterna du kan välja mellan  Omsk - MadridOmsk - Stockholm,  etc.  Res till platserna du drömt om och utnyttja de bästa flygerbjudandena idag!


Flyg till Omsk

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Omsk från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Välj den flygresa som uppfyller dina behov på bästa sätt, välj bland de många lösningarna för att hitta det bästa flyget till Omsk, resten tänker Bravofly på.

Bravofly’s sökmotor ger dig möjlighet att boka billiga flyg till Omsk på nolltid. Fyll i sökformuläret och om en liten stund kommer du att se de billigaste alternativen för lågprisflyg.

Har du ännu inte bestämt när du ska åka till Omsk, sök bland våra erbjudanden på flygbiljetter. Att Bravofly är marknadsledande i Europa beror bl.a på det flertal alternativ som du erbjuds för att åka till Omsk och många andra destinationer.

Om du inte har hittat det du sökte, prova att titta under avsnittet resor, det är möjligt att en av våra medarbetare redan har tänkt på en liknande resa.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Omsk

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 17,00 kr
Mål på McDonald's 50,00 kr
Vatten (0,33 l) 4,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 213,00 kr
Enkelbiljett 4,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 9,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 450,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 582,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 3 178,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Omsk

  • Flyg Stockholm - Omsk

    Avresa den den 7 april 2018 och retur den den 15 april 2018

    från 4 399 kr
    för 24dgr sedan