Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Ring för att boka

Kostnaden beror på leverantören.

Flyg Ostrava

Billiga flyg till Ostrava, de bästa sista minuten-erbjudandena till Ostrava.

Om du funderar på att resa till Ostrava, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Ostrava.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till MalagaFlyg till Nice,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Ostrava med Ryanair ,till Ostrava med CSA , etc. 


Flyg till Ostrava

I fall du letar efter flygbiljetter till Ostrava, anpassa din sökning, lek med filterna i vår sökmotor, den är utformad för att uppfylla alla dina behov..

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Ostrava, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Ostrava.

Söker du ett flyg till Ostrava? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Ostrava.

Att hitta en flygresa till Ostrava som uppfyller alla dina behov är en rättighet! Att göra det på ett säkert och bästa möjliga sätt är vårt jobb. Packa dina väskor och åk till Ostrava, resten tänker Bravofly på.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Ostrava

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 6,00 kr
Kaffe med mjölk 16,00 kr
Mål på McDonald's 47,00 kr
Vatten (0,33 l) 8,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 194,00 kr
Enkelbiljett 9,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 12,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 311,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 536,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 7 329,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Ostrava

Lågprisflyg från utanför Sverige till Ostrava

Topp flygbolag