Behöver du hjälp?

Flyg Pakistan

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.

Vi hoppas att du snabbt hittar dina billiga flygbiljetter till Pakistan . Dröj kvar ett par minuter på Bravofly’s hemsida och ladda ner applikationen till SmartPhones samt en av våra resguider. Vi försäkrar dig att det är två mycket användbara verktyg för din resa, dessutom är de gratis..

Bravofly är en utmärkt sökmotorför att hitta ditt flyg och ger dig möjlighet att boka de mest förmånliga flygen till Pakistan erbjudna av traditionella- samt lågprisflygbolag.

Var gång du organiserar flygresor med de verktyg som finns tillgängliga på Bravofly’s hemsida kan du alltid förlita dig på våra experter. De har stor erfarenhet av resande.

Att hitta din flygresa som uppfyller dina behov är superlätt: fyll i de tomma fälten i vår sökmotor, starta sökningen och Bravofly kommer att hitta de flygresor som bäst uppfyller dina kriterier.

Vi har förstärkt resultaten av våra sökningar med en lista av erbjudanden på flygbiljetter till Pakistan . Vi är säkra på att du kommer att hitta det mest lämpliga flygerbjudandet i ditt fall.. Och om inte, gör en ny sökning..


Flyg via land

Flygerbjudanden till de största städerna i Pakistan

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Pakistan

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 14,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 36,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 50,00 kr
Enkelbiljett 1,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 6,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 214,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 147,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 1 914,00 kr