Flyg fran Palma Mallorca till Prag

Billiga flyg från Palma Mallorca till Prag, de bästa sista minuten-erbjudandena Palma Mallorca till Prag

Information om flyget från Palma Mallorca till Prag

Pris för flyg för återresa

tors 06 apr. - tis 11 apr.

från

1 023 kr

Pris för enkelresa

från 1 023 kr

Flyg som avgår från

  • Palma Mallorca

Flyg som anländer till

  • Prag

Flygbolag som flyger till denna destination

-

Från flygplatsen Prag till stadscentrum

12.51 km

Flygsträcka

1487.74 km

Flygbiljetter från Palma Mallorca till Prag

Flyg till Palma Mallorca - Prag

Om du inte har något speciellt datum du måste åka, titta på våra erbjudanden för flygblijetter för den här månaden. Erbjudandet med flyg från Palma Mallorca till Prag brukar vara väldigt uppskattat vid den här tiden på året.

När du genomför bokningen av dina billiga flygbiljetter hos Bravofly, kommer du att kunna dra nytta av vår försäkring som Bravofly har utvecklat efter år av samarbete tillsammans med EuroAssistance.

Med alla de extratjänster som tillhandahålls av Bravofly kan dina flygresor bokas enkelt och smidigt här. Bekvämt eller hur?

När du har hittat din flygresa från Palma Mallorca till Prag fortsätt att utforska vilka ytterliggare tjänster som Bravofly erbjuder. Förutom flygningen från Palma Mallorca till Prag kan du hyra bil som väntar på dig när du anländer till Prag och om du önskar att övernatta i Prag hittar du snabba och smidiga lösningar för att boka ett hotellrum i Prag på Bravofly’s hemsida.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor! Om du är här för att du letade efter ett flyg med rutten från Palma Mallorca till Prag och fortfarande inte hittat den som passar dig bäst, då beror det på att du var på en annan sida först.


Du kanske är intresserad av Flyg Palma Mallorca Nu har du chansen!


Lågprisflyg från städer i Sverige till Prag

Lågprisflyg från utanför Sverige till Prag