Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Papua Nya Guinea

Förutom att köpa dina billiga flygbiljetter till Papua Nya Guinea , ger Bravofly dig möjlighet att boka bil, ett hotellrum eller att ladda ner gratis turistguider. En lösning för många små problem.

Med Bravofly får du en möjlighet att organisera din egna resa. Men om något skulle gå fel… har du alltid en kundtjänst redo att tillgodose dina önskemål.

Bravofly är kompassen som leder sökningen efter den perfekta flygresan till Papua Nya Guinea . Använd de föreslagna filtren för att organisera resultaten som visas för din sökning , det ger dig mer tid att välja den lösningen som passar just dig bäst.

Välkommen till Bravofly’s sökmotor för billiga flyg, ett kraftfullt verktyg för att söka efter alla lågprisflygningar inom- och utanför Europa.

Om du istället vill upptäcka nya lösningar, ta en titt på våra erbjudande på flygbiljetter till Papua Nya Guinea , de har vi valt att lägga till för att utöka dina valmöjligheter.


Flyg via land

Se fler topp destinationer

Flygerbjudanden till de största städerna i Papua Nya Guinea

Billiga flyg till följande destinationer:

Levnadskostnader i Papua Nya Guinea

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 22,00 kr
Kaffe med mjölk 24,00 kr
Mål på McDonald's 76,00 kr
Vatten (0,33 l) 10,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 66,00 kr
Enkelbiljett 3,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 13,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 437,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 288,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 4 588,00 kr