Behöver du hjälp?

Flyg till Pasto

Covid-19 senaste uppdateringar. - Information om återbetalningar och avbokningar. Gör ändringar i din bokning på Min sida på Bravofly. Läs mer om de senaste resebegränsningarna.
Billiga flyg till Pasto, de bästa sista minuten-erbjudandena till Pasto.

Om du funderar på att resa till Pasto, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn Bravofly. Du hittar dessutom de bästa hotellen i Pasto.Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som Flyg till Erbil, Flyg till Dublin, etc.


Flygbiljetter till Pasto

Nu kan du äntligen söka efter billiga flyg, reservera hotell och hyrbil tack vare Bravofly’s sökmotor. Prova att boka flyg från och till Pasto, med ett par klick kommer du att hitta den bästa lösningen för dig.

Jämför priset på billiga flygbiljetter till Pasto med andra flygbolag. Hittar du inte det lägsta priset föreslår vi att du fortsätter att leta och har tålamod, vi är säkra på att du kommer att hitta ett lägre pris.

De tjänster som tillhandahålls av Bravofly innefattar inte enbart sökningar och bokningar av flygresor, hos Bravofly kan du också skapa din egna personliga resa medan du sitter bekvämt framför datorn.

Genom att boka en flygresa till Pasto med Bravofly’s sökmotor är du säker på att dra nytta av tio års erfarenhet som vi har i branchen. En frekvent resenär vet att det inte är lite.

Bläddra igenom våra erbjudande på flygbiljetter till Pasto, prova dig fram, genom att ändra filterna i sökmotorn ändras också erbjudandena för flyg till Pasto. En dag mer eller mindre kan göra skillnad, lita på oss, vi är experterna.

Levnadskostnader i Pasto

Mat och dryck Genomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 7,00 kr
Kaffe med mjölk 3,00 kr
Mål på McDonald's 33,00 kr
Vatten (0,33 l) 6,00 kr
Transport Genomsnittliga priser
Månadskort 211,00 kr
Enkelbiljett 5,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 11,00 kr
Kläder Genomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 251,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 262,00 kr
Löner Genomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 299,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Pasto

Pasto flygplatser

Väderprognos för Pasto

 • onsdag 14
  Max 21  ºC
  Min 12  ºC
 • torsdag 15
  Max 22  ºC
  Min 12  ºC
 • fredag 16
  Max 20  ºC
  Min 13  ºC
 • lördag 17
  Max 23  ºC
  Min 13  ºC