Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Patna

Billiga flyg till Patna, de bästa sista minuten-erbjudandena till Patna.

Om du funderar på att resa till Patna, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Patna.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till HalmstadFlyg till Helsingfors,  etc. 


Flyg till Patna

Om du letar efter en flygresa till Patna och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Patna kommer att visas på direkten.

Slutligen, prenumerera på Bravofly’s nyhetsbrev och du kommer att uppdateras om alla nyheter och erbjudanden relaterade till resor. Enkelt och bekvämt!

Om du istället letar efter flygbiljetter till Patna men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Patna är en bra anledning för att be om semester.

På Bravofly kan du jämföra kostnaden för billiga flygbiljetter till Patna från över 300 av de mest kända flygbolagen världen över. Om du hittar den flygning som passar just dig, tveka inte, köp den direkt innan den säljer slut.

Söker du ett flyg till Patna? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Patna.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Patna

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 12,00 kr
Kaffe med mjölk 13,00 kr
Mål på McDonald's 26,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 33,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 230,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 258,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 458,00 kr

Lågprisflyg från utanför Sverige till Patna

  • Flyg Bombay - Patna

    Avresa den den 1 mars 2018 och retur den den 2 mars 2018

    från 917 kr
    för 47dgr sedan