Vi använder cookies för teknik och marknadsföring, våra egna och från tredje part. Klicka här för mer information om vår cookiepolicy. Du anses acceptera användarvillkoren vid fortsatt användning av denna webbplats.

Flyg Peshawar

Billiga flyg till Peshawar, de bästa sista minuten-erbjudandena till Peshawar.

Om du funderar på att resa till Peshawar, hittar du de bästa flygerbjudandena med sökmotorn   Bravofly.  Du hittar dessutom de bästa hotellen i Peshawar.   Vi erbjuder också enormt bra erbjudanden till andra städer som  Flyg till AmsterdamFlyg till Alicante,  etc.  Passa på att resa billigt med de bästa flygbolagen. Flygtill Peshawar med Emirates ,till Peshawar med Qatar Airways , etc. 


Flyg till Peshawar

Vänta inte med att boka dina flygresor på Bravofly… du kommer att få en vilja att resa, det vet vi med all den erfarenhet vi har samlat på oss som europaledande inom resbranchen.

Om du letar efter en flygresa till Peshawar och inte hittar den, misströsta inte, om du är flexibel gällande datumen kan du bara ställa in sökfiltret efter "flexibla datum" och ditt flyg till Peshawar kommer att visas på direkten.

Om du letar efter billiga flygbiljetter till Peshawar, räcker det att du jämför de lösningar som erbjuds av över 300 flygbolag. Vi rekommenderar att du använder alla filterna för att få ett så bra resultat som möjligt för att flyga till Peshawar.

Söker du ett flyg till Peshawar? Det är hur enkelt som helst hos Bravofly. Du fyller bara i sökformuläret och omedelbart kommer du att erbjudas olika alternativ för billiga flyg till Peshawar.

Om du istället letar efter flygbiljetter till Peshawar men ännu inte vet när du vill avresa, sök igenom de resultat som du får fram genom din sökning… ett supererbjudande på flygbiljetter till Peshawar är en bra anledning för att be om semester.

Se fler topp destinationer

Levnadskostnader i Peshawar

Mat och dryckGenomsnittliga priser
Öl (0,5 l) 19,00 kr
Kaffe med mjölk 12,00 kr
Mål på McDonald's 45,00 kr
Vatten (0,33 l) 2,00 kr
TransportGenomsnittliga priser
Månadskort 42,00 kr
Enkelbiljett 2,00 kr
Taxi startavgift (Normal taxa) 8,00 kr
KläderGenomsnittliga priser
1 sommarklänning i en varuhuskedja (Zara, H&M, ...) 159,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller liknande) 126,00 kr
LönerGenomsnittliga priser
Genomsnittlig disponibel månadslön (efter skatt) 2 089,00 kr

Lågprisflyg från städer i Sverige till Peshawar

Lågprisflyg från utanför Sverige till Peshawar